Grusbane ukampdygtig på ottende år

Otte år uden en kamp på grusbanen ved Gundsølillehallen. Så lang tid er der gået siden, den for længst nedlagte Gundsø Kommune dumpede en større mængde jord på grusbanen ved idrætshallen i byen, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det har betydet, at vi ikke har måttet spille kampe på banen, da jordbunken gør, at banen ikke opfylder DBU's mindstemål for en grusbane, siger formand i fodboldafdelingen i Gundsølille, Lotte Sørensen.

Hun bliver ikke mindre forundret af, at hun nu har fået brev fra Roskilde Kommune, som fortæller at det kun koster sølle 35.000 kroner at få jorden fjernet og banen retableret.

- Og det har vi brugt otte år på, undrer Lotte Sørensen sig.

Formanden for kulturudvalget Evan Lynnerup (V) har ikke været bekendt med problemet, før klubben henvendte sig til ham for tre måneder siden. Det til trods for at han også var borgmester i den lukkede Gundsø Kommune, som dumpede jorden.

- Hvis det virkelig passer, at det kun koster 35.000 kroner at få udbedret forholdene, så banen kan bruges til kamp, kan jeg ikke forstå, at det skal tage otte år at få bragt i orden, siger han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik