Grusbane ukampdygtig på ottende år

Otte år uden en kamp på grusbanen ved Gundsølillehallen. Så lang tid er der gået siden, den for længst nedlagte Gundsø Kommune dumpede en større mængde jord på grusbanen ved idrætshallen i byen, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det har betydet, at vi ikke har måttet spille kampe på banen, da jordbunken gør, at banen ikke opfylder DBU's mindstemål for en grusbane, siger formand i fodboldafdelingen i Gundsølille, Lotte Sørensen.

Hun bliver ikke mindre forundret af, at hun nu har fået brev fra Roskilde Kommune, som fortæller at det kun koster sølle 35.000 kroner at få jorden fjernet og banen retableret.

- Og det har vi brugt otte år på, undrer Lotte Sørensen sig.

Formanden for kulturudvalget Evan Lynnerup (V) har ikke været bekendt med problemet, før klubben henvendte sig til ham for tre måneder siden. Det til trods for at han også var borgmester i den lukkede Gundsø Kommune, som dumpede jorden.

- Hvis det virkelig passer, at det kun koster 35.000 kroner at få udbedret forholdene, så banen kan bruges til kamp, kan jeg ikke forstå, at det skal tage otte år at få bragt i orden, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Handicapparkering

Fra juli får du ekstra smæk for at holde her

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere