Fyret - men frikendt for sex-overgreb

En 58-årig mand er frikendt for sex-overgreb på en 10-årig pige fra Lejres opland, men blev bortvist fra sit job på grund af anklagen. Frifindelsen fandt sted i Retten i Roskilde, hvor den anklagedes kone var med for at støtte ham. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Manden, der er fra Store Heddinge-området, var anklaget for i flere tilfælde at have forulempet en 10-årig pige fra Lejres opland i en periode fra februar til maj i 2010, hvor han kørte hende fra hjemmet til skolen som handicapkørsel.
Første gang skulle han have stoppet bilen på en rasteplads, taget pigen over på skødet og ført sit lem op imod hendes skede og anus. Anden gang skulle han have berørt hendes kønsdele, og i et tredje tilfælde skulle han have sendt hende en sms med teksten: »Nu leger jeg med min tisemand«.
Manden nægtede sig imidlertid skyldig i det hele og forklarede blandt andet Retten, at pigen havde lånt hans telefon under kørslen.
Derfor kunne hun selv skrive beskeden med stavefejlen.
Hans forsvarer, advokat Ole Kjær, Ringsted, fandt det samtidig helt usandsynligt, at chaufføren skulle skrive en sms under kørslen til en person, han havde med i bilen.
Desuden fremlagde forsvareren i retten detaljerede gps-udskrifter fra handicap-bilen, og her kunne man følge kørslen, minut for minut. Her var dog et par udfald, men også det kunne manden forklare.
- I ét tilfælde holdt han stille, fordi han var på toilettet, og i det andet har han kørt hende til skole til tiden, og det kunne han kun nå ved ikke at stoppe op undervejs -på grund af trafikken, forklarede forsvareren, skriver DAGBLADET Roskilde.
Dørene var lukkede, da retten så en video-afhøring af pigen, hvor hun tilsyneladende fastholdt, at der var begået overgreb mod hende - af den anklagede.
Men domsmandsrettens tre medlemmer frikendte manden, der nu håber at få et nyt arbejde. Han blev bortvist af sin arbejdsgiver sidst i maj i 2010, da pigens forældre havde anmeldt ham til politiet og har siden været arbejdsløs.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere