Frank Jensen beklager julefrokostbrandert

Frank Jensen beklager i en redegørelse sin opførsel under omtalt julefrokost i økonomiforvaltningen sidste år.

Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), beklager nu sin opførsel under en våd julefrokost den 16. december i økonomiforvaltningen.
Det fremgår af en skriftligt redegørelse om sagen, som er blevet udleveret til ekstrabladet.dk.
- Jeg vil naturligvis gerne beklage, hvis min opførsel ved fredagens julefrokost har provokeret eller overskredet nogles grænser. Det har ikke været tilsigtet, siger Frank Jensen ifølge Ekstra Bladet i redegørelsen.
Undskyldningen er en reaktion på, at flere kvindelige ansatte på Københavns Rådhus følte sig chikanerede af overborgmesteren under julefrokosten.
De henvendte de sig til kommunens øverste direktør om episoderne, og Frank Jensen blev efterfølgende kaldt til møde hos administrerende direktør i økonomiforvaltningen Claus Juhl.
Overborgmesteren har hidtil ikke ønsket at kommentere chikaneoplysningerne overfor Ritzau. Herunder om han skulle være blevet irettesat af sin kommunaldirektør.
I 2004 måtte Frank Jensen - dengang Socialdemokraternes daværende politiske ordfører og kronprins - undskylde over for en studentermedhjælper efter angivelig at være kommet med tilnærmelser under en våd julefrokost i partiet.
Frank Jensen sagde ved den lejlighed til Se & Hør:
- Jeg husker ikke præcist, hvad der skete. Men jeg har åbenbart fået sagt noget, hun blev meget fornærmet over. Jeg tror, at man kan sige, at jeg lod munden løbe og gav hende nogle komplimenter, som hun så bare ikke opfattede i den ånd, de var fremsagt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere