Fly til København sikkerhedslandet i Canada

Et SAS-fly fra Chicago til København er sikkerhedslandet i den canadiske lufthavn Goose Bay på grund af et teknisk problem.

196 flypassagerer fra Chicago i USA på vej mod København bliver i dag en smule forsinket, da deres fly har måtte sikkerhedslande i Canada.

Heldigvis er der ikke umiddelbart sket yderligere ulykker, men af sikkerhedsmæssige årsager måtte flyet sikkerhedslande efter tab af trykket i kabinen. Det skriver Fligthradar på Twitter.

- Det har været en normal og kontrolleret sikkerhedslanding som følge af faldet i kabinetrykket, siger Tonje Lund, presseansvarlig hos SAS til TV 2 Lorry.

Da trykfaldet skete i kabinen skal flyet af sikkerhedsmæssige årsager falde i højde. Flyet havde en nedstigning fra 10.500 meters højde til omkring 4500 meters højde på blot få minutter.

Flyet var forventet at lande i Københavns Lufthavn Kastrup kl. 13.11 i eftermiddag. Hvornår flyet igen kan komme afsted er endnu uvist. 

Det havde flynummeret SK944 og er af typen Airbus A340-313.

- Vi ved endnu ikke, hvad der er årsagen til den tekniske fejl, men vores tekniske personale er på vej ud for at undersøge flyet, siger Tonje Lund, som forventer, at samme fly senere i dag vil kunne flyve passagererne hjem igen.

- Vi regner med, at de 196 personer om bord vil kunne flyve til København senere i aften i stedet, og lande i København i morgen tidligt.

Passagererne ombord er af flere forskellige nationaliter. Hvor mange danskere, der var ombord, er uvist, men SAS bekræfter danskere ombord.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

trafikuheld helsingørmotorvejen

Trafik-kaos på motorvejene: Adskillige uheld og lange køer

Kirsten Jensen, borgmester i Hillerød

playMillioner til cykelprojekt ved kommende station og supersygehus

bus movia

Snart kan du tage cyklen med i alle busser på Sjælland

20190220-143924-4-1920x1281we

Trængselsafgift for køretøjer kan være på vej i København

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere