FCN-træner: Vi vil videre fra gruppen

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand vil gøre alt for at gå videre fra Champions League-gruppen.

- Uanset hvem vi møder, vil vi være underdogs. Det siger sig selv, når vi kommer ind som debutanter i fjerde lag. Sådan ser vi det ikke nødvendigvis selv, og vi er ikke med i Champions League for at få oplevelser.

- Vi vil have det mål at samle så mange point som muligt, og vi tror på os selv uanset modstanderne. Derfor er vi da super spændt på lodtrækningen, siger Hjulmand i en pressemeddelelse.

Med mulige modstandere som FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Porto, Ajax og Schalke 04 får FCN svært ved at gå videre, men det er ambitionen at prøve det umulige.

- Jeg regner med at se holdets topniveau i løbet af turneringen og på den måde få et nyt pejlemærke til fremtiden og til superligakampene.

- Vi kommer til at blive testet, men vi vil gøre alt for at samle point sammen og forsøge at komme videre fra gruppen. Det kræver mindst en tredjeplads, siger Hjulmand.

Første- og andenpladsen givere videre avancement til knockout-kampene i Champions League, mens tredjepladsen sender holdet i Europa League.

Hjulmand vil gerne have nogle sportsligt attraktive modstandere, når lodtrækningen begynder klokken 18 i aften.

- Der er mange hold, jeg gerne vil trække, men man får jo sjældent en ønskepulje, så lad os se, hvad der kommer op af bowlen i aften.

- Det kan blive alt, men lad os gerne få nogle attraktive hold, vi også kan tage point fra. Jeg ved godt, hvem det kunne være, men igen: Vi tror på os selv og tager lodtrækningen, som den kommer, siger han.

Der trækkes først lod i aften til gruppespillet i Champions League, men FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand siger på forhånd, at holdet vil gøre alt for at gå videre fra gruppen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere