FCK ud af Europa League med tenniscifre

FC København er færdig i Europa League, efter at holdet tabte 1-3 hos Olympique Marseille. Franskmændene er videre til ottendedelsfinalerne med samlet 6-2.

Dansk fodbold er ikke længere repræsenteret i denne sæsons europæiske klubturneringer. Det står klart, efter at FC København tabte returopgøret i Europa League 1-3 på udebane mod Olympique Marseille. Det franske hold, der sparede flere profiler i startopstillingen, men som havde kompetente reserver, går dermed videre til ottendedelsfinalerne med samlet 6-2 og møder nu Benfica fra Portugal. FCK havde bolden en hel del i kampen foran omkring 25.000 tilskuere på det store og vindblæste Stade Vélodrome i Marseille, men hjemmeholdet skabte de farligste muligheder. Kort før pausen scorede offensivspilleren Hatem Ben Arfa til 1-0, da FCK-holdet var blevet spillet tyndt i venstre forsvarsside. De sidste danske forhåbninger sluttede endegyldigt efter en times spil, da Bakari Koné blev spillet fri på kanten af offside og rundede FCK-målmanden Johan Wiland, inden han løb bolden ind i mål til 2-0-scoringen.
Bakari Koné var dog ikke færdig og scorede til 3-0, da FCK's offsidefælde igen kiksede. FCK-trumfkortet Jesper Grønkjær formåede i den time, han var på banen, ikke at sætte sit præg på begivenhederne på samme måde som i den første kamp i Parken, og angriberne César Santin og Dame N'Doye havde det også svært.
Kort før tid fik indskiftede Ailton Almeida dog pyntet på resultatet.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Handicapparkering

Fra juli får du ekstra smæk for at holde her

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere