FCK-anfører solgt til Stuttgart

FC Københavns William Kvist, som er solgt til den tyske bundesligaklub Stuttgart, savnede nye udfordringer.

FC København måtte som ventet sige farvel til sin anfører William Kvist efter en sæson, hvor midtbanespilleren har været en af de bærende kræfter på holdet.

Landsholdsspilleren var i den forgangne sæson med til at vinde det danske mesterskab, og klubben nåede også 1/8-finalen mod Chelsea i Champions League.

William Kvist, som torsdag blev solgt til tyske Stuttgart, ser tilbage på sin sæson og hele sin lange karriere i FCK med stor ære og stolthed.
- Det har været en meget svær beslutning at forlade FC København, hvor jeg har haft så mange store oplevelser.

- Jeg vil gerne sige tak til mine medspillere og alle folkene omkring truppen, der har en stor andel i, at jeg er nået så langt, siger Kvist til klubbens hjemmeside.

Hos FCK-fansene var Kvist en af de mest populære spillere, fordi han som en af de meget få egenudviklede spillere tog skridtet hele vejen op fra marginalspiller til at blive en af de vigtigste stamspillere i klubben.

- Jeg vil også gerne rette en stor tak til klubbens fans. Sammen har vi haft en masse fantastiske oplevelser, som jeg aldrig vil glemme.

- Jeg er nu nået dertil i min karriere, hvor jeg skal have nogle nye udfordringer og fortsætte min udvikling, siger William Kvist.

Han vil ikke udelukke, at han i fremtiden vil vende tilbage og spille for FCK.

- Jeg føler dog ikke, at min beslutning er et endegyldigt farvel, men snarere et på gensyn, og jeg er sikker på, at FC København kommer til at høste endnu mere succes i årene fremover, vurderer Kvist.
FCK oplyser ikke salgsprisen, men klubben opjusterer regnskabet med helt præcis 29 millioner kroner på baggrund af salget.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere