Dommer løslader flugtbilist

En 33-årig mand har erkendt, at han kørte den bil, som natten til lørdag kørte en kvinde ned i København.

En 33-årig mand har lørdag over for politiet erkendt, at han var føreren af en bil, der natten til lørdag påkørte en kvinde i indre København.

Det skete omkring klokken fem i krydset ved Kronprinsessegade og Sølvgade ved Kongens Have i indre København.

- Kvinden står i midten af fodgængerfelt og afventer trafikken. En bil rammer hende, og hun kommer alvorligt til skade. I sammenstødet rammer bilen også en lyssignalstander på midten af vejen, siger Gunnar Nørager, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Den 28-årige kvinde er indlagt på Rigshospitalet, hvor hun er i kritisk, men stabil tilstand efter at være blevet ramt af bilen.

- Der er flere vidner til stede, og nogle hjælper kvinden. Et andet vidne kører efter bilen og får skrevet registreringsnummeret på bilen ned og noterer, at den bliver parkeret i nærheden. Vi har gjort forskelligt for at få fat i føreren af bilen, og han henvender sig lørdag formiddag selv til politiet, fortæller Gunnar Nørager.

Flugtbilisten blev anholdt lørdag klokken 11.02 og derefter afhørt af politiet. Her erkendte han, at han sad bag rattet i bilen. Han forklarer dog samtidig, at han ikke er klar over, at han har påkørt en person.

Manden blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor dommeren valgte at løslade ham, efter at han havde afgivet forklaring.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere