Det kan du lave i weekenden: Vindbiler, familieløb og spirituel messe

Du kan udfordre dine egne evner, enten som ingeniør, løber eller som spirituel. Du kan nemlig bygge en vindbil, løbe orienteringsløb eller tage på spirituel messe.

Hurtigere, vildere vindbiler
Vinden er i højsædet, når du denne weekend kan bygge din egen vindbil af mælkekartoner, fjer og meget andet let materiale. Det kan være en kæmpe udfordring at lave en luftbåret bil, særligt hvis kravene til bilen ikke kun er at køre i medvind.  Sidevind eller sågar modvind er en opgave for de mest ambitiøse.
Alt det kræver for at prøve kræfter af med dine ingeniøregenskaber, det er en god ide og 30 kr. til materialerne. Så er det ellers bare klar, parat, byg, afprøv og byg om.  Er vinden meget kold, kan du købe en kop varm kakao.     

Hvor og hvornår:

Øresundsstien 7, København på lørdag og søndag kl. 10 – 14. Prisen er 30 kr.

Læs mere her

 
 

Familie- og motionsorienterings løb
Er det længe siden, du har løbet efter et kort eller kikket efter poster i træer, så er tiden måske inde. Denne weekend er der orienteringsløb i Boserup Skov ved Roskilde i alle sværhedsgrader. Orienteringsklubben Roskilde har sørget for rammerne, så du skal bare tage din familie med. Det er nemlig ikke kun løbet, der er i fokus, også samvær med din familie er vigtigt under lørdagens familieløb.  
 

Hvor og hvornår:

Boserupgård Naturcenter, Boserupvej 84, Roskilde. Lørdag kl. 13-13.30 på Det koster 10 kr. for børn og 20 kr. for voksne.

Læs mere her

 
 

KROP-SIND-ÅND MESSERNE

Du har muligheden for at komme til Danmarks største holistiske og spirituelle messe denne weekend i Brøndby hallen. Her er hundredvis af boder, fordrage og meget andet, hvis du vil blive klogere på alt inden for alternativ behandling, en sundere livsstil, personlig udvikling eller spiritualitet. Du behøver ikke at være spirituel for at komme, bare du er nysgerrig.
 

Hvor og hvornår:

Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby. Fredag, lørdag og søndag fra kl. 10-18.

Læs mere her

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere