Der kan stadig købes billetter til CL-brag

25.000 mennesker har sikret sig plads til FCN-Chelsea-kampen, og klokken 11 åbner salgsboderne ved Parken.

Når FC Nordsjælland i aften møder Chelsea i Champions League, er der mindst 25.000 tilskuere på plads. Klokken 11 åbner salgsboderne ved Parken, hvor kampen spilles, og her bliver de resterende billetter sat til salg.

- De seneste 24 timer har været en fantastisk oplevelse. Parken summer af aktivitet, og jeg kan godt garantere, at det bliver en ægte FCN-oplevelse både i loungerne og på tribunerne, siger FCN's bestyrelsesformand, Allan K. Pedersen, i en pressemeddelelse.

- Der er fyldt i alle lounger, som vi har ommøbleret og dekoreret til den helt store fest. Tribunerne bliver godt fyldt op, og salget har allerede nu rundet 25.000.

- Det endelige antal afhænger selvfølgelig af salget i dag, men med åbningen af øvre A er der stadig mulighed for at sikre sig gode pladser i Billetnets boder foran Parken, siger Allan K. Pedersen.

Han ser med stor forventning frem mod klubbens første hjemmekamp nogensinde i Champions League.

- Vi glæder os helt vildt til aftenens kamp og den helt elektriske stemning, som man kun finder til de store Champions League-opgør. Når først Champions League-hymnen lyder, ved vi, hvor stort det her er, siger Allan K. Pedersen.

Billetsalget åbner kl. 11.00 i boderne ved hjørnet mellem A- og B-tribunen på Øster Allé i København. Billetter kan købes fra 499 kroner plus gebyr, og der er stadig pladser på Øvre A, Nedre B, Øvre C og enkelte pladser på det udvidede afsnit ved siden af udebaneafsnittet på nedre D, oplyser FCN.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere