Brøndby: Ingen kommentarer om stadionsalg

Brøndby IF er tavs om rygterne om et snarligt salg af Brøndby Stadion til en investor fra Farum.

Ledelsen i den økonomisk pressede superligaklub Brøndby IF har ingen kommentarer til rygterne om et snarligt salg af Brøndby Stadion, som Ekstra Bladet har lanceret tirsdag.

Avisen hævder, at Farum-vognmanden Michael Henriksen er klar til at lægge et beløb i omegnen af 150 millioner kroner for stadion, hvor Brøndby spiller sine hjemmekampe.

- Foranlediget af forlydender i pressen i dag oplyser Brøndby IF, at selskabet som et led i selskabets kapitalplan er i løbende drøftelser med interesserede bl.a. om salg af Brøndby Stadion.

- Såfremt der indgås aftaler, vil Brøndby IF orientere herom. Indtil da har selskabet ikke yderligere kommentarer, lyder det i en børsmeddelelse fra Brøndby IF A/S.

De 150 millioner ville falde på et tørt sted i klubben

Ekstra Bladet skriver, at Brøndby ligger i tætte forhandlinger med Michael Henriksen, der ønsker at købe stadion som ejendomsinvestering.

De 150 millioner kroner, som handlen ville spule ned i den tomme klubkasse, ville falde på et tørt sted i klubben, hvor man har gjort klart, at det er nødvendigt at lave en aktieemission i løbet af få måneder for at overleve.

Ifølge avisen mangler der dog stadig vigtige detaljer, før aftalen kan underskrives. Blandt andet er det et centralt punkt, at Brøndby Kommune ikke pludselig inddrager den store parkeringsplads rundt om stadion til andre formål.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere