Brøndby: Ingen kommentarer om stadionsalg

Brøndby IF er tavs om rygterne om et snarligt salg af Brøndby Stadion til en investor fra Farum.

Ledelsen i den økonomisk pressede superligaklub Brøndby IF har ingen kommentarer til rygterne om et snarligt salg af Brøndby Stadion, som Ekstra Bladet har lanceret tirsdag.

Avisen hævder, at Farum-vognmanden Michael Henriksen er klar til at lægge et beløb i omegnen af 150 millioner kroner for stadion, hvor Brøndby spiller sine hjemmekampe.

- Foranlediget af forlydender i pressen i dag oplyser Brøndby IF, at selskabet som et led i selskabets kapitalplan er i løbende drøftelser med interesserede bl.a. om salg af Brøndby Stadion.

- Såfremt der indgås aftaler, vil Brøndby IF orientere herom. Indtil da har selskabet ikke yderligere kommentarer, lyder det i en børsmeddelelse fra Brøndby IF A/S.

De 150 millioner ville falde på et tørt sted i klubben

Ekstra Bladet skriver, at Brøndby ligger i tætte forhandlinger med Michael Henriksen, der ønsker at købe stadion som ejendomsinvestering.

De 150 millioner kroner, som handlen ville spule ned i den tomme klubkasse, ville falde på et tørt sted i klubben, hvor man har gjort klart, at det er nødvendigt at lave en aktieemission i løbet af få måneder for at overleve.

Ifølge avisen mangler der dog stadig vigtige detaljer, før aftalen kan underskrives. Blandt andet er det et centralt punkt, at Brøndby Kommune ikke pludselig inddrager den store parkeringsplads rundt om stadion til andre formål.