The Boss udsolgte Parken på en halv time

Billetterne til koncerten med Bruce Springsteen blev revet væk på godt 30 minutter, oplyser Live Nation

Det var med at være klar ved tasterne eller telefonen, da billetsalget til sommerens koncert med Bruce Springsteen blev skudt i gang mandag formiddag.

Det tog nemlig ikke mere end en halv time, før samtlige billetter var revet væk, oplyser koncertarrangøren, Live Nation Denmark.

Dermed kan The Boss og hans legendariske E Street Band se frem til at spille for en udsolgt Parken, når han kommer til København 14. maj næste år på sin turné The Wrecking Ball Tour.

Sidst, den amerikanske superstjerne og hans band gæstede Danmark, var på Roskilde Festival i sommer. Koncerten varede tre timer og høstede mange anmelderstjerner og store ord fra såvel publikum som anmeldere.

Det er således efterfølgende hævdet, at koncerten, der i flere aviser fik seks stjerner ud af seks, er den bedste, der nogensinde er spillet på Roskilde Festival.

Den nu 63-årige sanger og sangskriver har siden 1973 udsendt 17 studiealbum, der er solgt i mere end 120 millioner eksemplarer på verdensplan.

Billetnet håber at kunne frigive ekstra billetter til ventelisten til koncerten. De opfordrer folk til at skrive sig op.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Klovn

Fortryder afslutning: Nu bliver det rigtig pinligt med gammelmands-problemer

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere