Bilist ramte kondiløber og stak af: Fire anholdt

Fire personer i en bil kørte tirsdag aften over for rødt og ramte ind i en kondiløber i København.

Arkiv Foto: TV 2 Lorry

Politiet har fundet frem til den sidste af fire mænd, der tidligere tirsdag aften kørte en kondiløber ned i København.

De fire mænd kørte over for rødt i krydset ved Sølvgade og Øster Søgade klokken 17.45, hvor kondiløberen stod og ventede på at løbe over, fortæller vagtchef ved Københavns Politi Henrik Olesen.

- De tror, at de kan nå over, så de speeder op og kører over for rødt lys. Men i krydset står en kondiløber klar til at løbe over i fodgængerfeltet, når det bliver grønt for ham, og han bliver ramt af bilen, lyder det fra vagtchefen.

De fire stoppede ikke, efter at de påkørte manden, men fortsatte i stedet, indtil de blev stoppet af ordensmagten et stykke derfra.

- Tre bliver anholdt, men en løber fra stedet. Ham er vi ved at foretage anholdelse af, siger vagtchefen omkring klokken 01 natten til onsdag.

Politiet mener, at det er den sidste af de fire, der kørte bilen. Der er tale om en 25-årig mand, der kan se frem til en sigtelse for blandt andet at have skabt fare for andres liv og levned.

Kondiløberen blev kørt på Rigshospitalet med et brækket kraveben og skader på knæ og ben.

- Vi har ikke fået besked om, hvor alvorligt det er. Men det kan godt gå hen og blive nogle alvorlige skader, siger Henrik Olesen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik