Berlingske fyrer Forenede Service i hele landet

Efter afsløringen af at fire illegale rengøringsmedarbejdere her Berlingske Media nu fyret Danmarks næststørste rengøringsselskab Forenede Service.

Efter afsløringen af at fire illegale rengøringsmedarbejdere gjorde rent for journalisterne på B.T., Weekendavisen og Berlingske Tidende, har selskabet Berlingske Media nu fyret Danmarks næststørste rengøringsselskab Forenede Service. Det skriver Fagbladet 3F.
      Fyringen får allerede virkning i denne uge i hovedkvarteret i Pilestræde i Indre København. I resten af landet stopper samarbejdet inden for de næste par måneder.
      - Skiftet sker efter længere tids overvejelser og på baggrund af den nylige episode i Pilestræde, hvor SKAT i samarbejde med politiet anholdt fire af det nu tidligere rengøringsselskabs medarbejdere, som havde rod i opholds- og arbejdstilladelser, lyder det fra Berlingske Media.
      SKAT og politi anholdt tirsdag 17. januar tre mænd fra Cameroun og en mand fra Ghana, som arbejdede sort og illegalt for en underleverandør til Forenede Service. De fire mænd er alle blevet fængslet og står nu overfor at blive udvist.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere