Bedragerisag i Københavns Kommune

En større svindelssag er under opsejling i Københavns Kommune. Lederne af Opholdstedet Amagerhus, der er et opholdsted for adfærdsvanskelige unge, har angiveligt finansieret deres enorme private forbrug med kommunens penge. Det skriver B.T.

Arkiv foto Foto: TV2/Lorry

Lederne, Birger og Birgit Jensen, har blandt andet købt vin og spiritus for over 36.000 kr. Desuden har de indkøbt fem fladskærme, rejser, fire iPhones, en større gas-grill, bærbare og stationære pc?ere, En Apple Mac computer med programmer og mange andre ting, som kommunen mener, er et privat forbrug.
Det viser en rapport fra Københavns Kommunes interne revision, som B.T. er kommet i besiddelse af.
Lederne Birger og Birgit Jensen har desuden angiveligt haft et enormt overforbrug på restaurantbesøg og vedligeholdelse af institutionen, som også er deres private hjem.
Der angives ikke et præcist beløb i den interne revisionsrapport, men der er angiveligt tale om et beløb, der løber op i flere hundredetusind kr. i 2009 og 2010.
Lederme Birger og Birgit Jensen ønskede i går ikke at uddybe forholdene overfor B.T., men fik dog sagt at anklagerne ikke passer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik