Bandidos får syv år for amfetamin

Bandidosrocker Jonas Gøttrup Larsen får syv års fængsel ved Retten i Roskilde for handel med kilovis af amfetamin. En håndlanger fik fire et halvt år.

Den 36-årige Bandidosrocker Jonas Gøttrup Larsen blev mandag ved Retten i Roskilde idømt syv års fængsel for at være hovedmanden i en narkobandes handel med godt 4,5 kg amfetamin.
En håndlanger, Finn Johnny Thies-Petersen, blev idømt fire og et halvt års fængsel. Begge dømte tog betænkningstid til at anke dommen.
Med mandagens dom er mindst seks nu dømt i sagen, hvor der resterer et par hængepartier, oplyser anklager Daniel Larsen fra politiets Task Force Øst.
Sagen begyndte at rulle i marts, da Task Force Øst anholdt 11 personer i en aktion, hvor der blev beslaglagt en stor mængde amfetamin i et kælderrum på Søndre Ringvej i Roskilde.
Forud var gået traditionel politiefterforskning med aflytninger. Kælderrummets ejer tilstod og fik en dom på fem et halvt års fængsel.
Det har været fremme, at narkohandlen skete i et ledtog mellem Bandidos og banden Black Cobra.
Men selv om et medlem af Black Cobra er dømt i sagen, er der ifølge anklager Daniel Larsen ikke belæg for at fastslå et sådant decideret bandesamarbejde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Neon Hovedbanegården

Alarm afblæst: Hovedbanegården blev evakueret

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere