To afrikanere fundet døde på klubværelse

En tændt grill på et klubværelse har kulilteforgiftet to afrikanske mænd. En tredje mand overlevede.

Tre afrikanske mænd ville have lidt varme i den kolde novembernat. Derfor tændte de en grill inden døre og lagde sig til at sove. Nu er to af dem døde.

Ulykken er sket i en ejendom på Skoleholdervej i Københavns Nordvestkvarter. Ejendommen er mere eller mindre forladt, da den er under konkursbehandling, men nogle få værelser er stadig beboede.

- Vi har identificeret den ene af de afdøde på baggrund af nogle papirer, vi fandt på ham. Han er nigerianer. Den anden ved vi ikke, hvem er, fortæller politiets efterforskningsleder Dannie Rise til Ritzau.

Tirsdag aften sidder en tredje afrikansk mand til afhøring hos politiet. Han har også sovet i rummet, men er ikke blevet dødeligt forgiftet.

- Han var oppe et par gange i løbet af natten for at gå på toilettet og har derfor fået noget frisk luft. Og det er svært at se, om folk er ved at blive kulilteforgiftet eller sover normalt, så han lagde ikke mærke til noget, før han stod op i dag, siger Dannie Rise.

Manden, der overlevede de giftige kuliltegasser, har det ifølge politiet fysisk godt.

Politiet har foreløbig ingen oplysninger om, hvorfor de tre afrikanske mænd opholder sig i Danmark. Ifølge Dannie Rise har de dog boet ulovligt på værelset.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lige nu
Politibil

Politi efterlyser 13-årig: Har været forsvundet i fire dage

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere