Ægtepar overfaldet - afbrød indbrudstyve

Et ægtepar fik fradag aften noget af en forskrækkelse, da de lukkede sig ind i deres hjem i Kirke Hyllinge nær Roskilde.

To indbrudstyve var nemlig i fuld gang med at tage for sig at parrets inventar, og da manden ikke ville finde sig i tyvenes foretagende, udviklede situationen sig drastisk.

- Manden forsøger ganske kortvarigt at tilbageholde den ene, men får så sprøjtet noget peberspray i øjnene, og så tager gerningsmændene flugten, siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Parret har ikke været i stand til at give politiet et videre grundigt signalement af de to gerningsmænd, men politiet fortæller bt.dk, at man vil genoptage efterforskningen i morgen. Om sagen efterforskes som hjemmerøveri eller indbrud er endnu ikke afgjort.

- Indtil videre har vi registreret det som indbrud, og så er det kvalificeret vold. Men når vores jurister får tygget på det, og vi har fået kendskab til flere detaljer i sagen, så kan det godt være, at det ender med hjemmerøveri. Den store forskel på de to ting ligger jo i strafferammen, fordi hjemmerøveri straffes en del hårdere, siger Vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere