7,7 mio. kr. til vraget socialdirektør

Køge Kommunes tidligere socialdirektør Ebbe Holm er af byretten blevet tilkendt en erstatning på 7,7 millioner kroner, fordi han i forbindelse med kommunesammenlægningen blev vraget og i stedet tilbudt jobbet som borgerservicechef i den ny kommune, skriver Dagbladet Køge.

Det var hans fagforening HK Kommunal, som ønskede at få sagen prøvet ved domstolene, og HK har fået medhold i, at jobbet som borgerservicechef ikke var en passende stilling i forhold til direktørjobbet. Men inden fagforeningen har nået at få armene ned, har kommunen besluttet at anke afgørelsen til landsretten.
Køges tidligere socialdirektør gennem 17 år var i sin tid eneste ansøger til direktørstillingen i den ny kommune, men blev vraget af overgangsbyrådet trods anbefalinger fra hele sit personale og pæne skudsmål fra et konsulentfirma.
I første omgang valgte den forsmåede socialdirektør at tage imod jobbet som borgerservicechef, men søgte alligevel væk og blev inden årsskiftet leder af arbejdsmarkedsafdelingen i en anden kommune.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20071024-220631-2-1920x1282we

playI dag fylder et stykke dansk kulturarv 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere