Niels fra Lejre er blevet set - Politiet efterlyser stadigvæk

Plejehjemsbeboeren Niels Jørgen Steensig har været forsvundet siden i torsdags. I dag fik politiet et nyt spor i sagen, og starter på ny eftersøgningen.

Niels er stadigvæk forsvundet - men nu har politiet fået nye spor, og fortsætter eftersøgningen i et nyt område Foto: Privat foto

Den demente plejehjemsbeboer Niels Jørgen Steensig fra Lejre er stadigvæk ikke fundet.

Men nu har Midt- og Vestsjællands Politi fået nye spor i sagen, som de håber kan lede dem tættere på den 71-årige mand.

- De ringer til os i dag, for de har ikke tænkt over det før nu. Men de så ham i torsdags ved Skullerupvej i Hvalsø, siger vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Vi fandt noget hovedbeklædning ude ved Bispegårdsvej, og det passer med, at han er gået den vej ud i forhold til signalementet og dagens anmeldelse.

Derfor starter eftersøgningen på plejehjemsbeboeren endnu engang, og denne gang i et nyt område.

- Det her er lidt længere ude end forventet. Så nu har vi tilkaldt et par ekstra patruljer og nogle hunde, som kan afsøge området. Vi har også sat en indsatsleder ind og en helikopter, som søger efter ham nu, siger vagtchefen.

Vagtchefen pointerer, at det efterhånden ikke ser så lyst i forhold til at finde Niels i live længere, men indtil andet er bekræftet, bliver han eftersøgt som levende.

- Vi sætter ind med de resourcer som det kræver. Vi prøver at koordinere det så godt, som vi kan.

Politiet oplyser, at eftersøgningen har været igang siden klokken halv to, og at de fortsætter med at søge, så længe det er lyst og giver mening. Hvis det ikke giver resultater fortsættes eftersøgningen i morgen.

- Vi kan aldrig vide, hvad der er sket. Så derfor tager vi udgangspunkt i, at han er levende. Og så må vi jo sætte alt i værk for at finde ham, slutter vagtchefen.

Politiet hører stadigvæk gerne fra borgere, som har set den ældre herre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik