Drenge gik amok på tog: Måtte indstille driften og tømme toget for passagerer

Efterfølgende fik en lille dreng også stjålet sit løbehjul af en gruppe drenge tæt på stationen. Nu kommer politiet med signalement.

Et smadret tog, en frustrereret togfører og ulykkelig lille dreng.

Det var udfaldet af en gruppe drenges hærgen på og omkring Lejre Station onsdag aften.

Klokken 20.37 anmeldte en DSB-togfører en gruppe drenge, der manglede billet.

- De var stået på i Roskilde, og da de blev taget i ikke at have billet, smadrede de en rude med en nødhammer, siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Jørgensen, til TV 2 Lorry.

Tog kørt til reparation

Ruden fik et hul og revnede, så der var risiko for, at hele ruden ville falde ud. DSB valgte derfor at stoppe videre kørsel med toget, som blev tømt for passagerer, inden det blev kørt retur til Roskilde med henblik på reparation.

I mellemtiden ledte politiet efter drengene i området omkring Lejre Station. Uden held. Til gengæld fik de kontakt til en mor.

Ulykkelig dreng fik stjålet løbehjul

- Hun fortæller, at hendes søn netop havde fået stjålet sit løbehjul. Også af en gruppe drenge. Vi ved jo ikke, om det er de samme, men det vil vi gerne finde ud af, siger Henrik Jørgensen.

Derfor håber Midt- og Vestsjællands Politi nu på, at der kan have været borgere eller togpassagerer, der har set noget, og som kan hjælpe med at finde drengegruppen. Især ham, der smadrede ruden i toget.

Signalement

Han beskrives af politiet som: Arabisk-udseende dreng, 15-16 år, cirka 170 cm høj, spinkel af bygning, kort mørkt hår, iført sort jakke og blå bukser.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt politiet på telefon 114.