Valgdebat i Hvidovre

Kom til valgdebat og valgflæsk i Friheden Idrætscenter

Mandag d. 6. november fra kl. 19.30 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat i Friheden Idrætscenter med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer der bor i Hvidovre Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Det begynder allerede klokken 19

Alle er velkomne til at komme og følge live debatten, men både før og efter er der også mulighed for at stille sine egne spørgsmål til kandidater fra de lister og partier, der stiller op. Teatersalen vliver omdannet til en valgcafé, hvor lister og partier er klar til dialog med vælgerne. Alle 15 opstillede lister og partier er inviteret til at være med i valgcaféen fra kl. 19-21. Og i dagens anledning i dagens anledning har Restaurant Halvleg valgflæsk på menuen.

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Friheden Idrætscenter, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Hvidovre kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

20201019-130444-2-1920x1280we

Overborgmester undskylder for Frank Jensens krænkelser

Emil

Over 19.000 bakker Emil op: Offentligt ansatte skal have navnebeskyttelse

20171126-113538-l-1000x672we.jpg

Borgmester går af – her er hans nye job

vote-helsignoer.jpg

Kommunalvalget i Helsingør bliver en gyser

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere