Valgdebat i Hillerød

Kom til valgdebat, speed-talk og mød din kommende borgmester

Hillerød Bibliotek danner d. 2. november rammen om en aften i demokratiets tegn.

Alle de opstillede partier i kommunen vil sammen med biblioteket sætte scenen for debat, holdninger og indflydelse for de næste fire års lokalpolitiske retning.

Klokken 19.55 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på biblioteket. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Hillerød  Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Politiker Speedtalk

Både før og efter valgdebatten produceret af TV 2 Lorry, vil der være mulighed for at møde de lokale politiere, for at få stillet sin egen nysgerrighed. Klokken 19 bliver der budt velkommen til Politiker-speedtalk. Alle politikerne får et minut til at tale om et selvvalgt emne, og derefter kan publikum tale videre med kandidaterne ved de opstillede parti inddelte borde.

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Hillerød Bibliotek, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Hillerød kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

 
 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Lejlighed altaner

Det kan blive sværere at få en altan i København

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere