Radikal formand trækker sig i protest mod Anna Mee Allerslev

Formand for de radikale i København Bo Nissen Knudsen trækker sig.

Lokalformand for Radikale Venstre i København, Bo Nissen Knudsen, trækker sig på grund af borgmester Anna Mee Allerslev, Radikale Venstre. 

Det meddeler han tirsdag eftermiddag på Facebook. 

"Jeg trækker mig med øjeblikkelig virkning som formand for Hovedstadens Radikale Venstre. Jeg kan ikke længere stå inde for den måde som kommunalvalget i København håndteres på, og eftersom det er en af mine vigtigste opgaver som formand, må jeg forlade posten."

Står der blandt andet i facebook-opslaget. 

 Bo Nissen Knudsen mener, ikke Anna Mee Allerslev har håndteret valgkampen ordenligt. Han mener, der har været unødig hetz mod spidskandidaten, men samtidig beskriver han, hvor dårligt han mener, Anna Mee Allerslev har tacklet tingene.

"Det er... ikke muligt for mig at stå inde for at vores spidskandidat, midt i stormvejret, har prioriteret at bruge sin tid på interne intriger i partiet og på systematisk og med talløse løgne at underminere partiforeningens demokratiske strukturer og beslutningsgange. Det er dem jeg skal stå som garant for som formand, og det har jeg ikke kunnet. Så det er mig selv der har fejlet, og derfor er det mig der må gå."

Han understreger i opslaget, at han stadig er radikal, men opfordrer vælgerne til at stemme personligt.

Anna Mee Allerslev siger til TV 2 Lorry, at hun er meget meget ked af hele sagen og ikke mindst at lokalformanden nu trækker sig. 

- Vi har udviklet meget politik sammen gennem vores politiske liv, men det har været hårdt det sidste stykke tid. Og jeg er selvfølgelig ked af at Bo vælger at stoppe midt i det hele, siger Borgmesteren til TV 2 Lorry.

 

Baglandet bakker op

 

I en pressemeddelelse skriver Hovedstadens Radikale, at de ikke er enige i Bo Nissen Knudsens beskyldninger. 

 

"Vi kan ikke genkende det billede, som den tidligere formand tegner med din meget hårde kritik. Vi ser fremad og vil kæmpe hårdt og fokuseret for radikal politik i København og for at skabe et godt resultat for vores spidskandidat Anna Mee Allerslev og hele Radikale Venstres kandidathold i København."

 
Du kan se flere Bo Nissen Knudsens opslag her:

Overblik

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Lejlighed altaner

Det kan blive sværere at få en altan i København

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere