Valgaften på TV2/Lorry

Tirsdag den 19. november kl. 19.30 blænder Lorry op for en spændende valgaften. Hele aftenen vil værterne Gitte Meyer Madsen og Marco Houlind guide Lorrys seere gennem aftenen og de 34 kommuner og 2 regioner, der ligger i Hovedstadsområdet.

Fra Køge og Roskilde til Hundested og Helsingør. Lorry er med overalt med sendevogne og videojournalister. Aftenen igennem vil der være live-reportager, analyser fra studiet og indslag fra alle kommuner. Og et udsendt resultatkorps vil sikre, at Lorrys seere får præsenteret resultatet fra deres kommune i det øjeblik, stemmerne er talt op.

Til at analysere valget og valgresultaterne i de enkelte kommuner og regioner har vi allieret os med Thomas Larsen, der er politisk kommentator på Berlingske og Robert Klemmensen, der er professor ved Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet.

Også på vores hjemmeside kan du følge resultatet af valget. Så snart vi har et resultat fra én af de 34 kommuner og 2 regioner, der er omfattet af vores valgdækning, lægger vi resultatet ud her på vores hjemmeside.

Din valgaften på TV2/Lorry tirsdag den 19. november fra kl. 19.30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik