Politiet afviste at rykke ud til chikane og trusler

Michael Nørgård fra Ølby har i dagevis været udsat for systematisk chikane. Det startede med grove trusler på telefonen og på sms. Men politiet afviste at hjælpe ham.

I flere dage har Michael Nørgaard følt sig fanget i sit eget hjem i Morelhaven i udkanten af Køge. Chikanen startede i lørdags da Michael Nørgaard gør en beboer i området opmærksom på, at han kører alt for stærkt i sin bil.

"Det har ikke været særligt rart, for man ved ikke om der er nogen som står og venter på én," siger han til TV 2 Lorry i dag.

Manden i bilen tog nemlig ikke særlig godt imod opfordringen til at sætte farten ned. Han steg ud af bilen og ville slås. Efter episoden har Michael Nørgaard fået en række ubehagelige opkald og sms'er på sin mobil. Han skriver blandt andet:

"Jeg skal nok få nogle rocker typer til at dukke op foran din tør og komme med en truende adfærd. Enten mander du dig op og ringer til mig, ellers ved jeg jo godt, hvor du bor. Du kan tage det som en trussel, hvis du har lyst. Din svans." fortæller Michael Nørgaard til TV 2 Lorry i dag.

Michael Nørgaard kontakter herefter politiet både lørdag og søndag, men politiet oplyser, at de har for travlt til at tage sig af sagen. I går eskalerer truslerne yderligere, da Michael Nørgaard under en køretur bliver skygget af en bil med to passagerer, som efterfølgende forfølger ham, da han kommer hjem.

Midt og Vestsjællands politi erkender da også i dag, at de skulle have reageret hurtigere.

"Vi burde have samlet op på det mandag morgen og have taget hånd om det. Det burde vi," siger Politiinspektør, Svend Foldager, Midt og Vestsjællands politi til TV 2 Lorry i dag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

def_thumb,50_percent

playFolk går på isen på flere søer i København: Vi prøver at tale folk til rette, siger politiet

snekkersten 112 utryghedsskabende politi

Politi tilbageholder ti personer for utryghedsskabende adfærd i Nordsjælland

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere