Landsbybeboere glemte at låse - tyve slog til

Flere af beboerne i den lille by Egøje syd for Køge havde ladet døren stå åben i går. Det skulle de ikke have gjort, tyve udnyttede situationen til at tage for sig af deres ejendele.

Husker du at låse din bil? din dør? Det gjorde flere beboere i landsbyen Egøje tilsyneladende ikke i går. Flere beboere i landsbyen blev nemlig udsat for en række tyverier. Simpelthen fordi de havde glemt at låse døren.  En af dem var Kirstin Bianchi.

- Det har været lidt af en forskrækkelse, fordi det er et lille paradis, vi lever i hernede, som er lidt gemt og lukket. Vi har ikke oplevet noget lignende før. Alle har åbne døre, åbne biler og lever i harmoni med hinanden. Men i nat gik det galt, og vi fik diverse ting fra biler – penge, solbriller, sportstasker, en motorsav er stjålet, og min taske blev også stjålet, siger hun til TV 2 Lorry her til aften.

I alt blev tre hjem og seks biler udsat for tyveri i den lille landsby. Det var blandt andet på Egøjevej, Egøje Byvej og Billesborgvej, at tyvene havde fundet de ulåste døre. Midt- og Vestsjællands politi opfordrer nu alle til at være ,ere påpasselige.

-  Vi må prøve at gøre et lille opråb om det til borgerne om at være forsigtige – sørg nu for at låse bilen, sørg nu for at låse hoveddøren og bagdøren. Så kan man sove trygt og roligt i sin seng uden at pludselig blive vagt af en person, siger politikommissær Henning Larsen fra Midt- og Vestsjællands Politi i Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Togpåkørsel Espergærde

Togtrafik lagt ned efter personpåkørsel

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

nedim_yasar.jpg

Dømte mænd vil frifindes for drab på radiovært Nedim Yasar

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere