17-årige Jennifer er ikke set i to uger – nu bliver hun efterlyst af politiet

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde 17-årige Jennifer, som har været savnet af sin familie siden 3. august.

Den 3. august tidligt om morgenen pakkede 17-årige Jennifer Hedegaard Larsen en taske, lagde et brev til sin familie, og så forlod hun sit hjem i Køge.

Siden har ingen set hende. 

Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde den unge kvinde. 

Sim-kortet til hendes mobil fandt forældrene sammen med brevet i hjemmet, og efterfølgende kunne de konstatere, at Jennifer Hedegaard Larsen også havde slettet alle sine profiler på sociale medier. Kort efter hævede hun også alle sine kontanter i Greve.

Af samme grund tror politiet heller ikke, der er sket den unge kvinde noget, men de vil fortsat gerne i kontakt med hende. 

- Vi har en klar formodning om, at Jennifer Hedegaard Larsen har valgt at forsvinde frivilligt. Der er ingen tegn på, at der skulle være sket Jennifer noget, eller at hun er til fare for sig selv, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De har ledt efter den unge kvinde på alle kendte opholdssteder, men indtil videre altså uden held.

Jennifer Hedegaard Larsen beskrives som: kvinde, 17 år, ca. 163 cm høj. Alm. af bygning. Skulderlangt blond/rødskært hår. Hun kan være iført en sort hættetrøje/jakke, hvide/lyse bukser og sorte støvler. Hun medbragte mørkeblå skuldertaske med sorte stropper, flere forskellige sæt tøj og personlige ejendele.

Borgere som ser Jennifer Hedegaard Larsen, eller som har oplysninger om, hvor hun opholder sig bedes kontakte politiet på tlf. 114.