Efter fodboldvold: Politiet forventer rolig aften til CL-brag i Parken

Trods de seneste ugers sammenstød mellem fodboldfans forventer Københavns Politi en rolig aften, når FC København møder tyrkiske Trabzonspor i Parken.

Der er lagt op til et brag af en fodboldkamp, når FC København klokken 21.00  tager imod de tyrkiske mestre fra Trabzonspor i jagten på en plads i Champions League.

Selvom der de seneste uger har været sammenstød mellem Københavns Politi og fodboldfans, er der ikke noget der tyder på, at der vil opstå uroligheder i aften.

Det fortæller Jesper Bangsgaard, der er vicepolitiinspektør hos Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Der er ikke anmeldt demonstrationer, og vores beretninger melder, at de to fangrupper ikke har problemer med hinanden og vil behandle hinanden ordentligt, siger Jesper Bangsgaard.

De seneste ugers uroligheder mellem fodboldfans betyder dog, at man fra politiets side vil slå hurtigere ned på uromagere med masker og pyroteknik.

- Man vil opleve, at tålmodigheden til dette er mindre end normalt. Vi er talstærkt til stede, og hvert tænkeligt scenarie er vi klar på og har styrkerne til, siger Jesper Bangsgaard til TV 2 Lorry.

Klokken lidt i 18.00 omkring 300 tyrkiske fans samlet ved Axeltorv.

De vil efter klokken 18 gå en fanmarch ad Hammerichsgade, H. C. Andersens Boulevard. Nørre Farimagsgade, Frederiksborggade, Nørre Alle og Jagtvej til Parken. 

Det kan give trafikale udfordringer.

image14 (002)
Foto: Presse-fotos.dk