VM-guld til Danmark: Steinfath er verdensmester i SUP

Danske Casper Steinfath har netop taget guld til VM i Stand Up Padle i København.

Casper Steinfath levede varen foran et ellevildt publikum ved Operaen i København, da han for kort tid siden vandt VM-guld på 200 meter sprint under VM i Stand Up Padle i København.

Den 24-årige padlesurfer fra Cold Hawaii i Thy strakte armene mod himlen, mens han svøbte Dannebrog om sin våde krop. I tre år har han drømt om at vinde VM-guld på hjemmebanen. Søndag middag skete det med udsigt til Operaen, Amalienborg, venner og familie.

- At stå her nu ved VM på hjemmebane, og have vundet, jeg tror det er den  største følelse jeg har oplevet i mit liv. Det er ikke gået op for mig endnu, hvad det egentlig betyder, siger Casper Steinfath umiddelbart efter sin sejr.

Det var nemlig tæt på at gå galt i det indledende heat, hvor Casper Steinfath fik en dårlig start og længe lå nummer fire - to pladser fra finalen. Til sidste fik han dog kæmpet sig op på en 2. plads. 

To timer senere kunne han strække armene mod himlen som afslutning på en fantastisk weekend i København med to danske VM-medaljer.

- Det var næsten for godt til at være sandt. Jeg havde et frygteligt første heat, men i finalen formåede jeg at komme tilbage igen og lære af mine fejl. Da jeg krydsede mållinjen foran alle de her mennesker, så var det ligesom i et eventyr. Jeg kan ikke beskrive stemningen, siger Casper Steinfath.

Mandag fortsætter Stand Up Pladle festen i Vorupør i Cold Hawaii.

Mød manden, der er lykkedes med at få VM i Stand Up Paddling til ikke bare Europa men også København.