Vanvidskørsel: Bil brød i brand efter overhaling indenom

En bil brød lørdag aften i brand efter vanvidskørsel i København.

00:28

Video: Bjørn Nielsen / alarm112danmark.dk

Foto: Bjørn Nielsen / alarm112danmark.dk

1 af 2

En mand udsatte sig selv og andre for livsfare, da han lørdag aften kørte vanvidskørsel på Hareskovvejen ved Utterslev Mose i den nordlige del af København. Det endte med, at mandens bil brød i brand. 

- En mand overhaler i høj fart en anden bil indenom og mister herredømmet, så han kører ind i en lygtepæl. Den bil, han overhaler, ender med at køre ind i en tredje bil, siger vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi til TV 2 Lorry. 

Vanvidsbilistens bil brød i brand i forbindelse med trafikulykken, og brandvæsenet var få minutter efter på stedet. 

- Det ligner, der har været ild i motorrummet, siger vagtchefen.

Han kan dog ikke oplyse den præcise grund til, at bilen brød i brand.  

Manden bliver i første omgang sigtet for overtrædelse af færdselsloven, og politiet afventer resultatet af en blodprøve, der kan vise, om manden var påvirket af alkohol eller narko, da han kørte galt. 

Ved et lykketræf kom ingen alvorligt til skade ved uheldet. Manden, der var skyld i ulykken, blev dog kørt til tjek på hospitalet på grund af nakkesmerter.

De to andre biler, der var involveret i uheldet, fik begge materielle skader, men førerne kunne køre derfra ved egen hjælp.

- Nu skal vi have fastlagt ulykkesomstændighederne helt præcist. Når vi har talt med alle parter, skal vi tage stilling til, hvad der skal ske, siger vagtchef Henrik Brix til TV 2 Lorry. 

Trafikulykken blev anmeldt til politiet klokken 20.29. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik