Tivoli viser VM-finalen på storskærm: 6000 kommer gratis ind

Tivoli har sikret sig til retten til at vise VM-finalen på storskærm. Kampstart er klokken 17.

VM 2018 kulminerer søndag med et kæmpe finalebrag på Luzjniki Stadion i Moskva. Og hvis man synes, at fjernsynet hjemme i stuen er lige småt nok til noget så stort som en VM-finale, så er der godt nyt.

I Tivoli kan man nemlig overvære finaledramaet på Plænens 32 kvadratmeter store storskærm.  

Forlystelsesparken har nemlig sikret sig retten til at vise DR’s signal på Plænen, når VM-finalen i fodbold sendes fra klokken 17. Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

- Tivoli har de seneste uger været fyldt med fodboldfans iført alverdens landsholdstrøjer. De mange tilskuere har jublet og grædt side om side, og det er selvfølgelig helt fantastisk, at vi kan være med til at runde VM-festen af, når det hele kulminerer i den store finale, siger underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel, i pressemeddelelsen.

6000 gratis billetter

De første 6000 fodboldfans kan efter først-til-mølle-princippet komme gratis ind i Tivoli og overvære kampen på storskærmen. 

For at komme gratis ind skal man have downloadet billetterne på Tivolis hjemmeside. Billetterne frigives i dag klokken 17.

- Betalende gæster med entrébillet eller årskort har også mulighed for at overvære fodboldbraget i Tivoli, og der forventes mange gæster, så kom i god tid. Pak eventuelt en madkurv, og nyd den på Plænen inden kampen, skriver Tivoli i pressemeddelelsen.

I skrivende stund vides det ikke, om det bliver Kroatien eller England, der møder Frankrig i kampen om VM-titlen i Moskva.

Sådan får du fat i en billet, der giver dig fri adgang til VM-finalen i Tivoli

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Klovn

Fortryder afslutning: Nu bliver det rigtig pinligt med gammelmands-problemer

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere