Tivoli viser VM-finalen på storskærm: 6000 kommer gratis ind

Tivoli har sikret sig til retten til at vise VM-finalen på storskærm. Kampstart er klokken 17.

Da Tivoli viste Danmarks gruppekamp mod Australien, blev kampen overværet af over 13.000 fans på Plænen. Foto: Henning Hjorth - Ritzau Scanpix

VM 2018 kulminerer søndag med et kæmpe finalebrag på Luzjniki Stadion i Moskva. Og hvis man synes, at fjernsynet hjemme i stuen er lige småt nok til noget så stort som en VM-finale, så er der godt nyt.

I Tivoli kan man nemlig overvære finaledramaet på Plænens 32 kvadratmeter store storskærm.  

Forlystelsesparken har nemlig sikret sig retten til at vise DR’s signal på Plænen, når VM-finalen i fodbold sendes fra klokken 17. Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

- Tivoli har de seneste uger været fyldt med fodboldfans iført alverdens landsholdstrøjer. De mange tilskuere har jublet og grædt side om side, og det er selvfølgelig helt fantastisk, at vi kan være med til at runde VM-festen af, når det hele kulminerer i den store finale, siger underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel, i pressemeddelelsen.

Læs også Fodboldlejr laver sjov med Neymar – nu bliver videoen set verden over

6000 gratis billetter

De første 6000 fodboldfans kan efter først-til-mølle-princippet komme gratis ind i Tivoli og overvære kampen på storskærmen. 

For at komme gratis ind skal man have downloadet billetterne på Tivolis hjemmeside. Billetterne frigives i dag klokken 17.

- Betalende gæster med entrébillet eller årskort har også mulighed for at overvære fodboldbraget i Tivoli, og der forventes mange gæster, så kom i god tid. Pak eventuelt en madkurv, og nyd den på Plænen inden kampen, skriver Tivoli i pressemeddelelsen.

I skrivende stund vides det ikke, om det bliver Kroatien eller England, der møder Frankrig i kampen om VM-titlen i Moskva.

Sådan får du fat i en billet, der giver dig fri adgang til VM-finalen i Tivoli

  • 6000 fodboldfans får fri entré til Tivoli den 15. juli fra klokken 15.
  • Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet og hentes på http://www.tivoli.dk/da/kultur+og+program/program/2018/vm+i+tivoli+-+finale
  • Billetterne frigives onsdag den 11. juli klokken 17.00.
  • Man kan maksimalt hente 4 billetter.
  • Billetterne er gratis og må ikke videresælges jf. Lov om videresalg af billetter til kultur- og idræts-arrangementer § 1.
  • Billetterne giver adgang til Tivoli den 15. juli fra kl. 15.00.
  • Billetterne sendes til din mail, og på dagen skal de scannes ved indgangen som print eller på din smartphone. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?