Stjernekok headhuntes

Danske Ronny Emborg er på vej til en af New Yorks mest hippe Michelinrestauranter.

Stjernekokken er blevet headhuntet fra sit job som køkkenchef på d'Angleterre.

Efter at Danmark er eksploderet som verdens gastronomiske destination nr. 1, er madanmeldere verden over enige om, at en af de store drivkræfter bag denne udvikling er stjernekokken Ronny Emborg.

Ronny Emborg har introduceret 'Det sensoriske køkken', hvor gæster både skal bruge ører, næse, mund og øjne, når de spiser.

Hans mad betegnes som "unik mad og visuel kunst".

Emborg er uddannet på Molskroen i 2004 og blev umiddelbart efter kok på Kongeskibet Dannebrog og på restaurant Geranium.

Nu gælder det altså den gastronomiske superliga i USA.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Skærmbillede 2021-05-06 kl. 14.32.02

"Fantastisk" og "underligt":
Hjælpepakke til restauranter får blandet modtagelse

20200523-121142-L-1920x1280we

Udsigt til sommerpakke vækker glæde hos Zoo-direktør: “Jeg er meget, meget forventningsfuld”

turister nyhavn

play1,6 mia. kr. i sommerpakke: Især fire storbyer skal hjælpes

Teknologisk Institut, bioraffineringsanlæg

Roer og græs som proteinbar: Forskere vil skabe mad ud af bioaffald

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere