Politihund fandt en million hash-kontanter

En politihund med næse for penge og stoffer, sniffede sig i aftens frem til en million hash-stinkende kroner.

Der blev med sikkerhed uddelt masser af ros og sikkert også klap og kæl, da en politihund i går fandt et gemmestedet en million kroner.

Det skete i forbindelse med, at Københavns Politis Task Force Pusherstreet anholdte fire mænd i alderen 42-48 år, der netop havde fået overdraget 28 kilo hash fra en leverandør. Hashen var primært tiltænkt markedet i Pusherstreet.

Ved en efterfølgende ransagning på en af de anholdtes bopæl, lykkedes det en af politiets narkohunde at opsnuse et gemmested, hvor politiet gjorde et større fund.

I alt var der gemt knap én million kroner, som skønnedes at stamme fra hashhandel. Grunden til at det netop var en narkohund der opsnusede gemmestedet var, at pengene lugtede kraftigt af hash.

- Det gamle latinske ordsprog om, at penge ikke lugter - og at uanset hvordan de er tilvejebragt gør dem lugtfri, holdt ikke helt stik i denne situation. Pengene lugtede faktisk så kraftigt af hash, at det lykkedes vores narkohund at finde gemmestedet. Og når vi finder kontantbeløb i denne størrelsesorden, er det trods alt noget, der gør rigtigt ondt på de kriminelle, siger leder af Task Force Pusherstreet, vicepolitiinspektør Dannie Rise i en pressemeddelelse.

De fire anholdte bliver i dag fremstillet i lukket grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsel.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere