Politiet søger vidner efter eksplosion: Har du set denne hvide Citroën?

Københavns Politi vil meget gerne høre fra vidner, der den 6. august har set en hvid, svensk indregistreret Citroën Berlingo, som de mistænkte gerningsmænd kørte i.

Politiet søger vidner, der har set en hvid Citröen Berlingo i forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen. Foto: Københavns Politi - efterlysningsfoto

Københavns politi efterlyser nu vidner, der har set en hvid, svensk indregistreret Citroën Berlingo, som de mistænkte gerningsmænd kørte i den aften, da en bombe eksploderede foran Skattestyrelsen.

Bilen er en årgang 2010, og det er monteret sorte tagbøjler på den. Den kørte til Danmark ad Øresundsbroen den 6. august kl. cirka 21.40 og forlod landet igen via Øresundsbroen samme aften kl. cirka 22.50.

Bilen er i politiets varetægt.

På kortet herunder kan man se den rute, som Københavns Politi antager, at bilen har fulgt.

  Foto: Københavns Politi

- Vi arbejder ud fra en antagelse om, at gerningsmændene har kørt den her rute. Det kan ikke udelukkes, at bilen er stoppet undervejs, og at de mistænkte har mødt andre personer. Vi vil derfor meget gerne i kontakt med vidner, der har set bilen på eller i nærheden af ruten, siger vicepolitiinspektør Brian Belling og tilføjer:

- Det kan være, at nogen har taget fotos eller video, hvor bilen tilfældigt er kommet med på billederne, fx GoPro-kameraer, Dashboard-kamera eller lignende. Vi er derfor interesserede i at komme i kontakt med alle, som har været på ruten i det anførte tidsrum, og selvfølgelig særligt de, der har optagelser, eller har bemærket noget eller nogen omkring en bil som den de mistænkte har anvendt.

Vidner kan kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

  Foto: Københavns Politi

  Foto: Københavns Politi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik