Politiet efterlyser tre mænd efter livsfarligt knivoverfald

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp med efterlysningen af tre mænd, som mandag den 12. august stod bag et voldsomt knivoverfald.

En mand var i livsfare, da han mandag morgen blev stukket ned på Christianshavn. Nu efterlyser politiet tre gerningsmænd. Foto: Presse-fotos.dk

Mandag morgen omkring klokken 06.00 blev en mand livsfarligt stukket med en kniv i Dronningensgade på Christianshavn.

Forinden havde tre mænd henvendt sig til to mænd, som gik på gaden. Her spurgte de på gebrokkent engelsk, om de havde stoffer.

Læs også Stor politiaktion: Otte anholdt i aktion mod netværk af telefonbedragere

De to mænd svarede nej og gik videre, men kort efter overfaldt en af gerningsmændene den ene af de to mænd og stak ham med en kniv. Stikket var så dybt, at offeret har været i livsfare, oplyser Københavns Politi.

Efter overfaldet løb knivmanden mod Sankt Annæ Gade, mens de to andre gerningsmand løb mod Christiania.

Københavns Politi efterlyser de tre gerningsmænd med følgende signalementer – det var gerningsmand A, der førte kniven.

Gerningsmand A

Ca. 35 år, mindst 190 cm, kraftig af bygning, østeuropæisk af udseende, muligvis fra Balkan, mørkt hår med sideskæg, iført en mørk hættetrøje med hvidt/gråt/sort mønster. Han havde en mørk stemme og talte engelsk med kraftig østeuropæisk accent.

Gerningsmand B

Ca. 30-35 år, ca. 190-200 cm, spinkel/ranglet af bygning, østeuropæisk af udsende, muligvis fra Balkan, fuldskæg. Han talte gebrokkent engelsk.

Gerningsmand C

Ca. 30-35 år, ca. 190 cm, spinkel/ranglet af bygning, østeuropæisk af udseende, muligvis fra Balkan, fuldskæg, iført sweatshirt.

Oplysninger i sagen kan rettes til Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik