Overfaldt kendt svømmer - får betinget straf

Jeanette Ottesens overfaldsmand er blevet dømt til 60 dages betinget fængsel.

Den 37-årige mand, der i juni overfaldt svømmer Jeanette Ottesen og hendes kæreste i et lyskryds på Østerbro, har fået en straf på 60 dages betinget fængsel med vilkår om 80 timers samfundstjeneste samt et erstatningskrav. Det skriver Ekstra Bladet.

Overfaldet kostede Jeanette Ottesen en brækket lillefinger samt nogle forstuvede fingre, mens det gik værre ud over hendes kæreste, Marco Loughran. Han indkasserede fire flækkede tænder, et flækket øjenbryn, hul i hovedet og en skade på det ene øre.

- Jeg kørte åbenbart ikke hurtigt nok, og det var nok til, at bilisten bag ved os gik amok. Min kæreste fik decideret bank, og han kom også på hospitalet. Det er jo ganske forfærdeligt, at sådan noget kan ske ved højlys dag, sagde Jeanette Ottesen i juni til ugebladet Her & Nu.

Hun er ikke tilfreds med dommen på 60 dages betinget fængsel med vilkår om 80 timers samfundstjeneste samt et erstatningskrav.

- Jeg er skuffet og indebrændt over dommen, som jeg synes er alt for mild. Men selv om jeg ikke mener, at dommen passer sammen med overfaldet, så respekterer jeg, at det er sådan retssystemet fungerer. Når du ikke er straffet før, så får du en meget mildere dom, siger Jeanette Ottesen til Ekstra Bladet.

Overfaldet betød blandt andet, at Jeanette Ottesen måtte melde fra til DM i Svømning i juli.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi blå blink

30-årig mand i kritisk tilstand efter knivstik - 18-årig anholdt

Politi retten i glostrup 112

Anklager vil have ældre ægtepar idømt fængsel for hadforbrydelse mod ung kvinde

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

182875419_1391088584582504_6810450947341715862_n

Farvel til bilen - påvirket bilist kørte for 11. gang uden kørekort

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere