Ork på Fælleden: "Fantastisk område at spille rollespil i"

Diskussionen om byggeri på Amager Fælled spænder bredt. Også rollespillerne vil blive ramt, hvis der bygges på den gamle strandeng.

00:45

TV 2 Lorrys reporter fangede en ork, som også synes, at Fælleden skal forblive et grønt område.

Søndagens Amager Fælled Festival samlede omkring 3.000 mennesker på den gamle strandeng. Her var der både tilhængere og modstandere af planerne om boligbyggeri til 5.000 mennesker i det sydøstlige hjørne af Amager Fælled.

Både unge og gamle var til søndagens festival. Og så var der dem, som skilte sig en anelse ud fra mængden.

TV 2 Lorrys reporter fangede nemlig Johan Eriksson, som bor i Hvidovre og er en del af 'Rollespilsfabrikken'. Søndag var han klædt ud som ork.

- Det er et fantastisk område at spille rollespil i, siger Johan Eriksson til TV 2 Lorry.

For mig er det selvfølgelig meget vigtigt, så vi har et eller andet sted, vi kan bedrive vores rollespil.

Johan Eriksson, rollespiller

For både Johan Eriksson og resten af 'Rollespilsfabrikken' er Amager Fælled et vigtigt område. Især på grund af placeringen.

- For mig er det selvfølgelig meget vigtigt, så vi har et eller andet sted, vi kan bedrive vores rollespil. Det ligger centralt, og det er meget nemt at komme hertil og fra. Så ja det er meget vigtigt for os, siger Johan Eriksson til TV 2 Lorry.

Læs også 3.000 til Amager Fælled Festival: "Det her er kun starten"

Nogle ordentlige steder at være
Rollespilsfabrikken er den største og mest aktive rollespilsforening i Danmark, og foreningen har altid lavet børne- og ungdomsrollespil. Søndag havde Johan Eriksson da også sin søn med på Fælleden. 

Så meget som muligt skal selvfølgelig bevares.

Johan Eriksson, rollespiller

Begge ønsker de, at Amager Fælled forbliver et grønt naturområde, så de og resten af orkerne kan blive ved med at bruge området til rollespil.

- Så meget som muligt skal selvfølgelig bevares. Det er i vores interesse, ligesom i så mange andres, at vi har nogle ordentlige steder at være på, siger Johan Eriksson til TV 2 Lorry.

Læs også Ny protestsang til Fælleden: Hør den fulde version her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik