Nytårsrabat på taxi-ture: "Nu tager vi konsekvensen"

135 kroner i startgebyr og et taximeter, som tikker hurtigere, end man kan nå at blinke. Det har betydet færre ture, frustrerede chauffører og sure kunder.

Opdatering: Her til aften har taxaselskabet 4x35 meddelt overfor TV 2 Lorry, at de som det andet taxaselskab vil gå ned i pris og følge Taxi 4x27 Amager-Øbros eksempel. Priserne for taxature med 4x35 vil altså den 31.12 og 1.1 følge den almindelige helligdagstakst fra før takststigningerne.

 

Taxi 4x27 - Amager-Øbro taxiselskab tager nu skeen i den anden hånd og lover lavere priser nytårsaften.

Selskabet har oplevet utilfredse kunder og en mediestorm med eksempler på helt vanvittige regninger på taxi-ture. Derfor indfører de nu halv pris på alle taxi-ture i København.

Rabatten gælder mandag d. 31. december og tirsdag d. 1. januar.

- Vi må konstatere, at kunderne simpelthen ikke vil betale de priser, vi er gået ud med for juledagene og nytåret. Derfor holder Taxi 4x27 – Amager-Øbro et godt gammeldags ”Nytårsudsalg”, hvor kunderne får 50% i rabat på turens pris. Vi vil hellere fylde bilerne op, end at de holder stille, siger selskabets direktør, Thomas RB Petersen.

quote Vi må konstatere, at kunderne simpelthen ikke vil betale de priser, vi er gået ud med for juledagene og nytåret. Derfor holder Taxi 4x27 – Amager-Øbro et godt gammeldags ”Nytårsudsalg”.

Thomas RB Petersen, Direktør, Taxi 4x27

Han fortæller til TV 2 Lorry, at juleaftenstrafikken nogen steder kun har været det halve i forhold til sidste år, og at reaktionen på de stigende priser har været overvældende og overrumplende.

Taxiselskabet kan ikke nå at ændre indstillingerne på bilernes taximetre inden nytår, og derfor kører man videre med de forhøjede priser.

- Vi giver alle selskabets vogne i København 50% rabat på taximeterets pris den 31.12 og den 1.1. Så hvis taximeteret viser fx 400,- når turen er afsluttet, skal chaufføren kun opkræve 200,-. Rabatten gælder, uanset om man tager vognen på gaden, eller om man bestiller den via telefonen, siger Tgomas RB Petersen og tilføjer:

- Men kun i København. 2. januar er vi tilbage med priser som før jul og har fx kr. 3,- i startgebyr på gadeture igen. 

TV 2 Lorry har prøvet at komme i kontakt med et andet taxaselskab 4x35, for at høre, om de vil gøre det samme. Det er også et af de selskaber, som er blevet kritiseret for alt høje takster i forbindelse med jul og nytår. De er ikke vendt tilbage endnu.

Hos Taxi 4x27  - Amager-Øbro Taxi oplyser Thomas RB Petersen, at rabatten kommer til at stå på bilernes døre, så det bliver tydeligt for enhver, at der er rabat.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere