Ny serie om 100 års homohistorie i København - forpremiere i aften

I TV 2 Lorrys serie ”Regnbuen over København” dykker Jobbe Pilgaard ned i 100 års homohistorie. I aften kan du komme med til forpremiere på de to første afsnit.

København har i mere end 100 år været samlingssted for homoseksuelle. Her kunne man skjule sig og finde ligesindede. København har lagt jord til skandaler, stor skam og en sej kamp for ligeværd og rettigheder. I den nye serie åbner Jobbe Pilgaard, der selv er homoseksuel, op for historien.

For at undersøge hvordan det var at være homoseksuel tilbage i tiden – og ikke mindst, hvad der har gjort, at Danmark blev et frisindet land, så bøsser og lesbiske i dag ikke længere skal skjule seksualiteten.

I aften klokken 18.30 – 20.00 kan du komme til gratis forpremiere på de to første afsnit, som dog kun har fokus på bøsser. Det foregår kl. 18.30 - 20.00 på baren My Fair Ladies, Mikkel Bryggersgade 11, st. th. Jobbe Pilgaard vil være til stede og vil efterfølgende svare på spørgsmål fra salen.

Serien ”Regnbuen over København” sendes over fem søndage på TV 2 Lorry klokken 19.30. Du kan også løbende følge serien på tv2lorry.dk/tv og hele historien samles også i en webdok, der for premiere på søndag d. 8. juli på tv2lorry.dk.

Du kan også se forpremiere på de to første afsnit her

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere