Morgentrafikken flyder igen efter uheld

Et trafikuheld fredag morgen har skabt store trafikale problemer på E20.

Arkivfoto: Der er i øjeblikket kø på Køge Bugt Motorvejen efter afkørsel 25 i sydgående retning mod Amager Foto: Dennis Lehmann - Scanpix

Opdatering:

Vejdirektoratet melder nu, at der nu er normal myldretidstrafik efter uheldet. 

Oprindelig artikel

Et uheld på Køge Bugt motorvejen tidligt fredag morgen skaber store trafikale problemer for bilister, der har retning mod Amager.

Ifølge Vejdirektoratet har uheldet allerede medført "betydelig længere rejsetid" på strækningen mod Amager ved afkørsel 25 Vallensbæk. 

Læs også Billetkaos: Problemer med billet til bus, tog og metro

Københavns Vestegns Politi bekræfter overfor TV 2 Lorry, at der allerede nu er store trafikale udfordringer på motorvejen.

- Der er rigtig meget kø derude. Jeg ved, at der er tre biler impliceret, og at de holder i nødsporet, siger Søren Enemark, der er vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, og tilføjer:

- Der er noget redningsberedskab fremme, som prøver at frigøre sidste spor.

Læs også Stor politiaktion i Brøndby Strand: Terrorsigtede anholdt

Politiet meddeler, at der endnu ikke er nogen tidshorisont for, hvornår oprydningsarbejdet er slut. Alligevel ser vagtchefen lyst på morgentrafikken på trods af kødannelsen.

- Det gode ved det er, at alle bilerne allerede er inde i nødsporet, så det kun er det inderste, som vi mangler at få åbnet, siger vagtchefen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik