Mange nye henvendelser om overgreb mod yngre kvinder

Siden politiet i går bad offentligheden om hjælp i forbindelse med efterforskningen af flere sager om overgreb mod yngre kvinder i København, er henvendelserne strømmet ind, og der er formentlig tale om flere overgreb.

Københavns Politi har fået i alt 85 henvendelser - blandt andet fra yngre kvinder, der fortæller om episoder, de mener kan have forbindelse til sagen.

"Indtil videre har vi bare registreret de her henvendelser, men vi tror på nuværende tidspunkt, at cirka 25 af dem har noget at gøre med den gerningsmand, vi eftersøger, fordi fremgangsmåden er meget tilsvarende," siger vicepolitinspektør Jens Møller Jensen til TV2 Lorry.

Syv af de 85 henvendelser drejer sig om blufærdighedskrænkelser, der er sket natten mellem i går og i dag. Her tror Jens Møller Jensen, at to kan have forbindelse med sagen. De to episoder er sket på henholdsvis Nørrebro og Østerbro. Det er netop det område, den eftersøgte har huseret i de seneste måneder.

Da Københavns Politi i går bad offentligheden om hjælp, havde de identificeret 10 tilfælde, hvor der kan være tale om samme gerningsmand.

Signalementet lyder sådan her:

Manden er 25-35 år og har mellemøstlig oprindelse. Han er cirka 175-185 cm høj, almindelig af bygning og har meget kort sort hår og muligvis skægstubbe. I flere tilfælde har han været iført grå/grøn hættetrøje/jakke og sorte løse bukser. Han taler dansk med accent og engelsk og medbringer i flere tilfælde en cykel.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

Politi retten i glostrup 112

Anklager vil have ældre ægtepar idømt fængsel for hadforbrydelse mod ung kvinde

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

182875419_1391088584582504_6810450947341715862_n

Farvel til bilen - påvirket bilist kørte for 11. gang uden kørekort

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere