Kødbyen-kok vinder VM i risotto: Få opskriften her

VM i Risotto er netop blevet afholdt i Torvehallerne i København. Her dystede professionelle og amatørkokke om at lave verdens bedste risotto.

I dag dystede 8 kokke fra Italien, Norge, Sverige og Danmark i det uofficielle verdensmesterskab for at få titlen som ”Verdens bedste risottokok”. Vinderen blev danskeren Martin ”Guf” Rasmussen, der imponerede dommerne med sin ”Cremet risotto lavet på parmesan med ristet brød og bouillon med citronsaft”. 

Martin ”Guf” Hansen har været kok i 15 år og har blandt andet været med til at starte restauranten Nose2tail i Kødbyen. Han var dommer i konkurrencen sidste år, men i år valgte han altså selv at deltage.

Det er Torvehallerne og GRØD, der står bag mesterskabet, og i år er fjerde gang, der er blevet kåret en verdensmester i risotto.

Udover Martin Rasmussens cremede risotto bød deltagerne også ind med bl.a. en dessertrisotto med kaffeis og brændte mandler og en skovrisotto med snegle, sort trøffel og tørrede svampe.

Hør, hvad der gør en god risotto, og oplev stemningen fra konkurrencen i klippet øverst.

Få opskriften på verdens bedste risotto her.

 

Cremet risotto lavet på parmesan, ristet brød, bouillon med citronsaft

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere