Københavns Politi forlænger visitationszone

Torsdag har politidirektøren i København truffet beslutning om forlænge visitationszone frem til 6. juli.

I kølvandet på de mange skyderier i hovedstadsområdet har politidirektøren i København besluttet, at den nuværende visitationszone skal forlænges med to uger frem til fredag den 6. juli kl. 18.00.

I en pressemeddelelse fra Københavns Politi begrunder man forlængelsen med, at det vurderes, at der fortsat er en igangværende konflikt mellem en kriminel gruppering i området omkring Husum i Københavns Kommune og en kriminel gruppering i Rødovre Kommune, som har resulteret i hændelser, hvor der er anvendt skydevåben.

Visitationszonen betyder helt konkret, at politiet stikprøvevis kan foretage besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i følgende geografisk afgrænsede område:

Åen langs volden til Mørkhøjvej – Mørkhøjvej til Kildeager – Kildeager til kommunegrænsen – langs kommunegrænsen mod syd til Slotsherrensvej – Slotsherrensvej til Stenløsevej – Stenløsevej til Veksøvej – Veksøvej til Frederikssundsvej – Frederikssundsvej til Åkandevej – Åkandevej til åen ved volden.

Politiet oplyser, at formålet med indførelsen af visitationszonen er, at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre at personer ikke bærer eller besidder våben.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

20191011-134929-3-1920x1280we

Mand overdænget med slag og stukket med kniv i København

Genrebillede

Gymnasie ramt af kæmpetyveri: 120 designerstole forsvandt over weekenden

politi 112 politibil

57-årig mand savnes – nu beder politiet om hjælp

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere