København får endnu en musikfestival

Selskabet bag Distortion står bag ny musikfestival, når tidligere Odense-festival genopstår i København.

Arkivfoto fra 2018, hvor publikum rockede til Haven-festivalen på Refshaleøen. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

København får en helt ny musikfestival, når den ellers hedengangne Odense-festival Karrusel genopstår i en skov på Refshaleøen i slutningen af august.

Karrusel foregik oprindeligt i Odense fra 2014 til 2017 med fokus på især house- og technomusik. Men efter et års pause bliver den altså genoplivet i København, og det er selskabet bag Distortion - Nus/Nus – der står bag.

- Vi elsker den lille skov på Refshaleøen, som man kan indrette på helt magiske måder. Vi flyttede allerede Distortion Ø derud sidste år, og vi får så mange positive tilbagemeldinger, at vi er nødt til at bruge den mere end én gang om året, siger direktør i Nus/Nus Thomas Fleurquin i en pressemeddelelse.

Plads til 2500 gæster

Den nye udgave af festivalen får plads til 2.500 gæster fordelt på to open air-scener og en stor gammeldags karrusel.

Årets store hovednavn bliver den tyske house-legende Dixon, der lukker festivalen med at langt DJ-set lørdag nat.

Det er første gang, Dixon spiller et stort open air show i Danmark, siden han besøgte Refshaleøen under Distortion Ø i 2016.

Det øvrige program annonceres løbende, men allerede nu er det annonceret af Dixons landsmand Oliver Schories også spiller ved festivalen.

Festivalen afholdes fredag den 30. og lørdag den 31. august - begge dage fra 16-04. En dagsbillet koster 250 kronber plus gebyr, mens det koster 350 kroner plus gebyr for begge dage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?