Jylepynt fra gulv til loft: Bøssebar pynter op

På Centralhjørnet i København er det endnu en gang blevet tid til at pynte op til jul. Det betyder julepynt fra gulv til loft.

Centralhjørnet har fundet den store kasse med julepynt frem - den MEGET store kasse.

 - Vi arbejder altid med vores dekorationer ud fra mottoet; det kan aldrig blive for meget, siger Torben B. Rasmussen, der ejer Centralhjørnet til TV 2 Lorry.

På Centralhjørnet, der er verdens ældste bøssebar, er den overdådige julepynt en tilbagevendende begivenhed, som mange ser frem til med stor spænding.

 
 
Foto: TV 2 Lorry

quote Det kan aldrig blive for meget.

Torben B. Rasmussen, ejer

 - Det er vildt, det er overdrevet, men også fantastisk, siger Dorthe Christiansen, der er en af dem, der har lagt vejen forbi for at se årets oppyntning. 

Faktisk er Centralhjørnets julepynt lidt af et tilløbsstykke, søndag på åbningsdagen, stod folk i kø for at komme ind og få et tidligt julefix kl. 16.00.

Udsmykningen skifter hvert år, og i år har tre mand brugt fire dage på det forberedende arbejde. Dernæst har 15 mand brugt seks timer, på at iklæde baren de mange tusind pyntegenstande.

 
 
Foto: TV 2 Lorry

 - Det har jo taget så meget overhånd, at vi selv importerer containere med pynt fra Kina og Taiwan, som vi så sælger videre engros, for vi kan ikke bruge alt sammen selv. Men vi bruger rigtig, rigtig, rigtig meget, siger Torben Rasmussen.

I år har den ikoniske bøssebar pyntet op for et sted mellem 75.000 og 100.000 kr. 

 
 
Foto: TV 2 Lorry