Hashleverandør efterlyses stadig

Københavns Politis Task Force Pusherstreet efterlyser igen den 40-årige Allan Mira. Det skriver de på Twitter i dag. De har ledt efter ham siden en aktion i maj i år.

Foto: Politiets pressetjeneste

D. 27. maj 2015 slog Task Force Pusherstreet til i en sag om levering og opbevaring af hash. Det lykkedes gennem efterforskning politiet at lokalisere et større hashlager i et kolonihavehus på Vestegnen.

Kolonihavehuset tilhører den 40-årige Allan Mira. Han blev ikke truffet hjemme, da politiet rettede henvendelse og ransagede kolonihavehuset.

I kolonihavehuset blev fundet 180 kilo . Det svarer til en gadepris på mellem 10-12 millioner kroner.

Politiet har søgt Allan Mira på forskellige adresser, men uden held. Han er nu international efterlyst, men forskellige oplysninger indikerer, at Allan Mira stadig befinder sig i Danmark - muligvis i Københavnsområdet.

Se politiet på Twitterher.

- Den efterlyste ved godt, at han er efterlyst af politiet og vi opfordrer ham til at melde sig selv. Alt andet vil blot være at udskyde pinen, siger vicepolitiinspektør Dannie Rise, Tak Force Pusherstreet.

Allan Mira er 174 cm høj, har blå/grå øjne. Af særlige kendetegn er han tatoveret på armene og har bl.a. skrevet "FORDE" - "EU SOU" og "MIRA"

Hvis man har oplysninger om, hvor Allan Mira befinder sig, skal man kontakte Københavns Politi på 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik