Håndboldprofil skifter til FC Barcelona

Antonio Garcia skifter med øjeblikkelig virkning fra konkurstruede KIF Kolding København til FC Barcelona.

Den spanske håndboldprofil Antonia Garcia har spillet sin sidste kamp for trængte KIF Kolding København. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det er en kæmpe mulighed for Antonio at komme til én af verdens bedste hold, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil falde godt til, og gøre en god figur i den spanske liga. Vi har været utroligt glade for, at have en spiller som ham i truppen, og med hans erfaring vil han gøre en god figur på de fleste hold i verden, siger sportschef Lasse Boesen.

I Barcelona er Antonia Garcia udset til at erstatte den tidligere KIF Kolding København profil Lasse Andersson, der er korsbåndskadet i forrige weekend, og dermed er ude det næste halve år.

Manglede tre måneders løn

Ligesom flere andre spillere i klubben, havde Antonio Garcia ikke fået løn de seneste tre måneder. Derfor kan Barcelona hente ham hjem til spanien uden at betale KIF Kolding København en krone.  Til gengæld sparer klubben spanierens løn i resten af kontraktperioden der løb til 2019. Klubben kan derfor nu koncentrere sig om at finde de penge, som klubben skylder resten af spillertruppen og trænerteamet. 

KIF Kolding København vandt søndag med 23-17 over oprykkerne fra Randers og har stadig gode muligheder for at nå slutspillet. Onsdag aften møder KIF topholdet Aalborg på udebane - en kamp, du kan se direkte på TV 2 SPORT.  

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere