God dansk start på VM i bueskydning

På første dag ved VM i bueskydning i Sundby Idrætspark gik samtlige danske compound-skytter videre. Der er allerede udsolgt til finalerne på Christiansborg Slotsplads

Første dag ved VM i bueskydning i Sundby Idrætspark blev en stor succes for de danske skytter.

Tanja Jensen gik videre fra eliminationsrunderne og direkte i 1/16-finalerne med en andenplads og 691 point.

- Det var en virkelig fed følelse derude i dag. Jeg kunne bare mærke, at skuddene lå i kroppen. Det var fedt at se al træningen op til VM bære frugt, især når vi skyder på hjemmebane. Dagens resultat giver en rigtig god baggrund for at skyde godt i finalerne, siger Tanja Jensen.

Martin Damsbo er også direkte videre til 1/16-finalen, da han med 689 point sikrede sig en 7.plads i den individuelle skydning.

De regerende danske holdverdensmestre, Stephan Hansen, Martin Damsbo og Patrick Laursen, sluttede på en 6.plads. Dermed møder de El Salvador i 1/8-finalen i morgen.

- Det var helt forrygende i dag. Med dagens gode præstationer har vi fået et rigtig godt afsæt for de individuelle finaler. Vores mix-hold slutter på 2. pladsen i dag, hvilket giver dem et fantastisk seed til de næste dage. Det bliver virkelig spændende at følge dem videre i VM, siger landstræner Niels Dall.

VM fortsætter i Sundby Idrætspark i dag. Finalerne bliver spillet lørdag og søndag på Christiansborg Slotsplads, og der er udsolgt med 1.000 personer på lørdag og 1.250 på søndag. Publikum kommer fra 26 lande.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere