Fodboldklub ramt af støvletyveri: 'Hva' fanden sker der'

Samtlige Fremad Amager-spilleres tasker med støvler er blevet stjålet kort før næste kamp, oplyser klubben.

Fremad Amager er hårdt plaget af indbrud og samtlige spillere har fået stjålet deres fodboldstøvler her tre dage før, at de skal spille hjemmekamp mod OB i DBU Pokalen.

Det oplyser klubben på sin Facebook-side.

- Hva' fanden sker der!!! To Indbrud i vores nye lokaler på 2 uger.... pis. Denne gang er alle tasker stjålet - fyldt med alle vores fodboldstøvler, drikkevarer og endda de tomme flasker .... Hva' fanden har de tænkt, skriver klubben, hvis træner og trup nu står uden støvler til både træning og kamp.

- Men støvler eller ej, vi spiller selvfølgelig kampen på torsdag mod OB - i strømpesokker hvis det er det der skal til. 
Der er sgu ikke nogen vandaler, som skal bestemme om vi kan spille eller ej, skriver Fremad Amager, der beder deres fans og følgere om hjælp, så politiet kan få fanget de langfingrede indbrudstyve.

- Så er der nogen af jer, som har set nogle gå rundt i nærområdet i nat med en del af vores tasker, eller bliver tilbudt godt brugte støvle, sporttasker....eller tomme flasker, så giv venligst lyd til politiet på 3258 1448. At stjæle vores støvler - det er sgu da for lavt?!, lyder det i opslaget.

Udehold plyndret sidste år

For godt et år siden var der også tyve på spil i Fremad Amager. Dengang var det udeholdet fra FC Midtjylland, der under en pokalkamp, fik stjålet alt fra deres iPads, bilnøgler og smartphones i omklædningsrummet.  

Fremad Amagers ejer og direktør, Flemming Rosenkrantz, betegner over for Tipsbladet.dk situationen som grotesk.

- Det er bekymrende. Det er der slet ingen grund til at lægge skjul på. Det er ikke sjovt for vores gæster, og det er ikke sjovt for os som hjemmehold. Hverken vi eller politiet ved, hvordan indbruddet sidste år mod FC Midtjylland skete, og det er bekymrende. Vi havde folk i mellemgangen ud til omklædningsrummet, men det var altså ikke nok, siger han til Tipsbladet.dk.

En kattepine for spillerne

Flemming Rosenkrantz anslår, at der i forbiundelse med det seneste tyveri er blevet stjålet for mellem 100.000 og 200.000 kroner, og at de mange stjålne fodboldstøvler sætter spillerne  'i noget af en kattepine'  her tre dage før opgøret mod OB i DBU Pokalen.

- Vi er sammen med Amager Sport i fuld gang med at finde nogle fodboldstøvler til på torsdag. Der er blevet stjålet 60-70 par, så vi har travlt. I princippet kan spillerne jo blive nødt til at spille i kondisko, men vi skal nok nå det til på torsdag – om vi så skal støvsuge hele landet, siger Fremad Amager-bossen til Tipsbladet.dk. 

Han tilføjer samtidig, at klubben nu vil placere en vagt inde i spillernes omklædningsrum, under opgøret med OB, som kommer til at sidde der hele kampen igennem. Om det skal gøres permanent, har Flemming Rosenkrantz dog endnu ikke taget stilling til.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere